Program


Grencso Spontaneous Chamber Ensemble

Grencso Spontaneous Chamber Ensemble

Idén februárban, a Grencsó Spontaneous Music Ensemble tolmácsolásában, nagysikerű, a YouTube-on élőben is közvetített koncertet hallhattak az Opus Jazz Club látogatói, illetve az eseményt a neten követők.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 3. szerda, 20:00

A formáció nevéhez hűen mind a csapat felállását, mind a koncerten elhangzott zenét a teljes spontaneitás jellemezte, természetesen számos előzménnyel. Spontaneitás – mert a csapat abban a felállásban még soha nem lépett színpadra, s mert a résztvevő zenészek mindegyike az improvizatív zene kiemelkedő képviselője, legyen az jazz, vagy kortárs zene; illetve sok-sok előzmény, hiszen a fellépők számos korábbi projekt révén sok-sok szálon kapcsolódtak egymáshoz.

Nincs ez másképp a mostani, ezúttal Grencsó Spontaneous Chamber Ensemble néven fellépő csapat esetében sem. A fafúvósokon játszó Grencsó mellett a különböző rézfúvósokat megszólaltató Gőz László a februári koncerten is jelen volt, míg a másik két karakteres muzsikus, Kovács Tickmayer István és Pozsár Máté is állandó zenésztársai Grencsónak, más-más formációkban – így aligha szükséges az előzményeket részletesebben taglani. A spontaneitás pedig úgyszintén garantált, hiszen így együtt még sosem hallhattuk őket. A már önmagában sem túl gyakori – két fúvós, két billentyűs – felállás nyújtotta széles hangzásbeli palettát tovább színesíti a kompozíciók és az improvizáció terén megszerzett sokéves tapasztalataik révén kialakult négy markáns zenei egyéniség találkozása.

Közreműködik:

Grencsó István - fafúvósok
Gőz László - rézfúvósok
Kovács Tickmayer István - sampler, elektronika
Pozsár Máté - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!