Program


Gilbert Varga és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara. ZAK 145

Gilbert Varga és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara. ZAK 145

Bartók: 3. zongoraverseny, BB 127
Rimszkij-Korszakov: Seherezádé, op. 35

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 14. szombat, 19:30

Balogh Ádám (zongora)
A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara
Vezényel: Gilbert Varga

145. születésnapját ünnepli a Zeneakadémia, amely 1875. novemberi alapítása óta a magyarországi zenei képzés fellegvára. Az alapító Liszt Ferenc személye közel másfél évszázad távlatából is meghatározza az intézmény küldetését. A zenetörténetben páratlan jelentőséggel bíró kompozíciói és előadóművészi pályája olyan örökség, amelyből a zeneakadémiai muzsikusképzés a mai napig táplálkozik, és amely a legmagasabb szakmai minőség mércéjéül szolgál. Ezért a minőségért dolgoznak a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarában muzsikáló hallgatók is, akik ezúttal a Zeneakadémiához ugyancsak elválaszthatatlan szálakkal kötődő Bartók 3. zongoraversenyét, valamint Rimszkij-Korszakov Seherezádéját szólaltatják meg a magyar származású világklasszis karmester, Gilbert Varga vezényletével. A zongoraverseny szólistájaként Balogh Ádámot, a Bartók Világverseny zongora kategóriájának második helyezettjét hallhatja a közönség.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!