Program


fuego bordado

fuego bordado

A flamenco akárcsak maga a tűz. Benne a dallam, a mozdulat, a pergő ritmus, a különféle kultúrákból érkező hatások, a zene és tánc egybefonódásában összeérő szándék, a perc öröme, mint megannyi apró öltés, veretes dísz, finom motívum.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 12. szombat, 19:00

fuego bordado
FLAMENCO FUSIÓN HÚNGARO MEXICANO

Egy mindent átható energia, erő és akarat, az érzelmek szabad folyása, egy megállíthatatlan közlésvágy, egy több száz éve viruló tradíció. A flamenco akárcsak maga a tűz. Benne a dallam, a mozdulat, a pergő ritmus, a különféle kultúrákból érkező hatások, a zene és tánc egybefonódásában összeérő szándék, a perc öröme, mint megannyi apró öltés, veretes dísz, finom motívum. Így talál egymásra a Karib tenger mellől érkező flamenco jazz ringató, máskor pergő szenvedélyessége és a magyar roma flamenco fúzió keserédes varázsa.

A FUEGO BORDADO a mexikói ZAMAPAAX kiváló zenészei, Fernando Soto González gitárművész és Angel Ramos Magaña ütőhangszeres, valamint a DE COBRE nemzetközi projektn ek két tagja, Keck Mária és Böröcz Petra találkozása révén jött létre. A négy résztvevő zenél, énekel, táncol, zenei dialógusokban fonódik össze a színpadon, követve a flamenco és a jazz improvizatív nyelvének sodrását, ezzel teremtve egy friss, áramló, fe szes és izgalmas élményt egymásnak és a közönségnek egyaránt.

Felállás
Keck Mária - ének, tánc
Böröcz Petra - tánc
Fernando Soto Gonzáles - gitár
Angel Ramos Magaña - cajón

(KÖSZÖNJÜK, HA TÁMOGATÓJEGY VÁSÁRLÁSÁVAL HOZZÁJÁRULNAK A MEXIKÓI ZENÉSZEK UTAZTATÁSÁHOZ!)

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos Billy Bones, aki halála előtt, Jimre bíz egy csomagot, amelyben Jim talál egy térképet, ami elrejtett kincshez vezet..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!