Program


Friss Folk - Napfonat
2

Friss Folk - Napfonat

A Napfonat öt nő energikus a cappella együttese. Öt szabad hang polifonikus összefonódása, amely együtt, ütőhangszerekkel kiegészítve valami többet, nagyobbat alkot. A Napfonat a magyar és más népek kultúrájának közös zenei magjához nyúl le, ebben keresi a választ az élet és mindannyiunk nagy kérdéseire.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 20:00

Friss Folk - Napfonat

Közreműködik:
Farkas Krisztina - ének, cajon, derbuka, keretes dob
Szalay Heni - ének, lábcsörgő
Szarka Anita - ének, cajon, shaker
Tóth Eszter - ének, keretes dob, citera
Tóth Orsi - ének, shaker, csörgők

„Gyönyörű, ég felé nyújtózó női hangok, amelyek külön-külön is egy-egy teljes világ, de a hangok együtt mozognak, együtt szólnak, együtt nyújtóznak.” – Palya Bea

"Zenéjük beszélgetés egymással, a közönséggel, a létezéssel, amely hol bársonyos, hol kacér, hol bátor harmóniákba csomagol fájdalmat és örömöt, félelmet és vágyat." – Weyer Balázs

A Napfonat öt nő energikus a cappella együttese. Öt szabad hang polifonikus összefonódása, amely együtt, ütőhangszerekkel kiegészítve valami többet, nagyobbat alkot. Első lemezük, a 2021. májusában a Hangvetőnél megjelent Szól a Világ izgalmas, stílusokon, világokon, sorsokon átívelő utazás – zsigeri, elmélyült, tiszta élmény. A Napfonat a magyar és más népek kultúrájának közös zenei magjához nyúl le, ebben keresi a választ az élet és mindannyiunk nagy kérdéseire.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!