Program


Főhős - Kovács "Kovi" István

Főhős - Kovács "Kovi" István

A Főhős előadás beszélgetés és játék ismert, közéleti szereplőkkel. Drámák, örömök, titkok és vágyak imprójelenetekben. Minden alkalommal új Főhős a középpontban. Ezúttal Kovács István életével játszunk.

„.. büszke vagyok az elmúlt 25 évemre, de mihez tud kezdeni egy volt „pornós”, akit egy ország a „pornós Kovinak” a „pornókirálynak”, ismer?…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 17. csütörtök, 19:00

Kovács István, művésznevén Kovi (1957. január 24. –) világszerte ismert magyar fotóriporter, filmproducer, filmrendező és üzletember.

Felnőtt tartalmú filmjeivel többször is elnyerte műfaja legmagasabb díjait.1991-ben történt térdbalesetét egy elrontott műtét követte, fel kellett adnia addigi állását, a Vasárnapi Híreknél végzett fotóriporterkedést, pont az ehhez szükséges mozgékonyságát veszítette el. Filmkészítő, producer-rendező lett.

1994-ben rendezte első filmjét, a Hótehénkét, mely a hasonló című mese felnőtt változataként hatalmas kasszasiker lett Magyarországon, több, mint tízezer darabot adtak el belőle az első évben – akkor még VHS kazettán.

A rendszerváltással felszabadultak a korlátok, a kereslet ugrásszerűen megnőtt a műfaj iránt. Ezekben az időkben indult felnőttfilmes karrierje.

„Amikor elkezdtem, Magyarországon még nem volt szexfilm-gyártás. A filmeket vagy turistaként hozták be az emberek, vagy az akkori egyetlen kiadócég adta ki itthon, szinkronizálva. Hazai gyártású film azonban, magyar szereplőkkel nem készült. Ma már évente körülbelül 150 film kerül piacra, de ebben benne vannak a házilag leforgatott, lényegében amatőr filmek is.”

Las Vegasban átvehette az AVN (Adult Video News) két díját a The Splendor of Hell című munkájáért, amelynek főszereplője Monique Covet, de látható benne Michelle Wild is. A szakmában kétségtelenül Oscar-díjként elfogadott kitüntetés mellett a berlini Vénusz-díjat, valamint a cannes-i fesztivál és show nagydíját tekintik a legnagyobb elismerésnek.

Több, mint 150 filmet forgatott, 4 alkalommal nyert pornó Oscar-díjat a Las Vegasi AVN fesztiválon. Összesen 27 díjat mondhat magáénak, többek között a már említett Oscar-díjakon kívül díjakat kapott többek között Berlinben, Brüsszelben, Párizsban, Torinóban, Rigában, Belgrádban és természetesen Budapesten. Többször választották meg őt a legjobb európai rendezőnek.

Övé a brüsszeli fesztivál díja, amelyet mint a legjobb kelet-európai rendező, eddigi munkáiért nyert el.

„Ez nem művészet, semmiképpen sem az – mondja –, sokkal inkább olyan filmtermékek készítése, amelyek részei a videókultúrának, céljuk pedig a szórakoztatás. Vagyis az, hogy a nézőnek meginduljon a fantáziája, amikor olyan szereplőket lát, amilyenekkel neki valószínűleg soha nem lesz dolga, olyan helyszíneken, ahová ő talán sosem fog eljutni. Mese felnőtteknek.”

Jelenleg Biokovi néven népszerűsít Biocom terméket. Az egészséges életmód terjesztésével foglalkozik.
______________________________________________________

Vele, róla, neki, nektek. Ő középen, mi körülötte egy impróuniverzumban. Nincs előre megírt forgatókönyv, az adott este története lesz a mi történetünk. A Főhőssel beszélgetünk, és eljátsszuk, megmutatjuk, felfedezzük az életét. Vajon megfejtjük Őt közösen?

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!