Program


FG-4 Illés-Fonográf Show

FG-4 Illés-Fonográf Show

Magyarország egyetlen ILLÉS - FONOGRÁF SHOW műsora az ILLÉS és a FONOGRÁF zenekarok legismertebb és legjobb dalaival!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 19:00

2006-ban, közel 300 sikeres Beatles Show után (www.blackbirds.hu) elegendő erőt éreztünk magunkban, hogy valóra váltsuk másik gyermekkori álmunkat, hogy az ILLÉS és FONOGRÁF életművet Mestereink után mi is színpadra vigyük. Célunk, hogy koncertjeinkkel megidézzük a legendás '60-as, '70-es évek magyar zenei világát, mert a dalok addig élnek, amíg emlékezünk. A zenekar fennállása óta rendszeresen kíséri koncerteken Bródy Jánost és Tolcsvay Lászlót. 2015 óta Tolcsvay László életre hívta a "Fonográf dalok újra élőben" c. műsorát, melyet az FG-4 zenekarral közösen ad elő - a műsorban megszólalnak a Fonográfban használt eredeti szintetizátorok is.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

zenés játék két részben

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!