Program


ETA és Kretens koncert

ETA és Kretens koncert

ETA és Kretens koncert
Aki szeretné feleleveníteni fiatalkori emlékeit, részt venni egy kis időutazásban és hallani az új, bivalyerős nótákat, az ne hagyja ki ezt a bulit!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 24. szombat, 19:00

Az előzenekar, a kultikus Kretens indít egy átütő koncerttel, utána az ETA érkezik, mégpedig nem a megszokott, viszont talán a szokásosnál is erősebb kezdéssel, melyben kiváló zenészek vesznek részt, többek között a Vágtázó Halottkémek egyik alapító tagja, Ipacs László. A koncert egy kis elhajlás a régi, nyolcvanas években készült számoktól a mai új számok felé.
A megszokott, feszültséget keltő stílus még súlyosabbá vált az új szerzeményekben, amelyek folyamatosan épülnek, és tele vannak különleges zenei betétekkel. Ez teszi igazán „etássá” a nem mindennapi, élő koncertzenét. Aki szeretné feleleveníteni fiatalkori emlékeit, részt venni egy kis időutazásban és hallani az új, bivalyerős nótákat, az ne hagyja ki ezt a bulit!

Műsoridő: 2 X 60 perc
Jegyár: 1500 Ft

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!