Program


Elektromos Ranger Polaris expedíció
5

Elektromos Ranger Polaris expedíció

A Ranger egy legendásan tartós és kényelmes gép, amely hozza a „legtökösebb” terepjárók sajátosságait, s mégis teljesen környezetbarát. Kapcsolható hátsó differenciálműve által igen jól manőverezhető, a leghihetetlenebb terepviszonyokat játszi könnyedséggel megoldja, s ha ez sem lenne elég további izgalmas feladatok várnak a csapat tagjaira.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Elektromos Ranger Polaris expedíció

Az idei év legnagyobb slágere a 100%-ban elektromos meghajtású összkerekes POLARIS RANGER terepjáró. A 4-5 személyes formabontó járgány a Mátra legszebb vidékeire, természetvédelmi területeire repíti a résztvevőket veretes safari hangulatban. A Ranger egy legendásan tartós és kényelmes gép, amely hozza a „legtökösebb” terepjárók sajátosságait, s mégis teljesen környezetbarát. Kapcsolható hátsó differenciálműve által igen jól manőverezhető, a leghihetetlenebb terepviszonyokat játszi könnyedséggel megoldja, s ha ez sem lenne elég további izgalmas feladatok várnak a csapat tagjaira. A túra végére minden résztvevő joggal érzi magát Dakar specialistának, az eredmény maga a Dakar Team, hisz a szakképzett kutató-mentő túravezetők mindenkit megtanítanak az eszközök önálló vezetésére.

A haladó túra emelt szintű változata ötvözi az előző túrák minden elemét de egy olyan kalandot is tartogat, amely tényleg csak a több bevetésen is részt vett, tapasztalt kalandorok számára megoldható.

A túra indulási pontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred) 10.00 vagy 14.00 óra, előre egyeztetett időpontban.
Téli időszakban a Ranger Csúcstámadás túrát javasoljuk!
8 év alatt 50% kedvezmény!
Programidő: 1,5-2 óra
Nehézségi szint: 3.- középhaladó
Feltétel: „A” vagy „B” kategóriás jogosítvány
Önállóan 16 éves kortól vezethető!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!