Program


Egyenes Labirintus

Egyenes Labirintus

Artisták, versek, Yonderboi zenei mixe és két színész – felépül egy koherens világ, amelyben a színház és a cirkusz közelebb kerül egymáshoz.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 9. kedd, 16:00

Egy páratlan összművészeti produkciót láthat a közönség irodalom és cirkuszművészet bámulatos kompozíciójaként, Hegymegi Máté rendező-koreográfus rendezésében. Az előadást Pilinszky János Egyenes labirintus című verse ihlette, s Yonderboi azonos című hanganyaga szolgál alapjául, új jelentést adva a klasszikus cirkuszi számoknak.

Pilinszky, Weöres, Szép Ernő, Shakespeare, Karinthy és Ady költeményei szólalnak meg az impresszív zenei válogatásban, melyek emlékeket, asszociációkat hívnak elő egy idősödő clownban. Az ő szemszögén keresztül kísérjük végig egy párkapcsolat stációit, a felfedezés vágyától a fojtogató hiányig.

Előadás hossza: 50 perc

BEAVATÓ CIRKUSZI ELŐADÁSOK KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

A Fővárosi Nagycirkusz új kezdeményezéseként ősszel különleges beavató előadásokkal készül a középiskolás fiataloknak a megújuló cirkuszművészet jegyében. A cirkuszművészet megújulása számos útkeresési formát és lehetőséget kínál az alkotóknak. Három igazán egyedi szimbolikával rendelkező kísérleti produkció is helyet kap majd a repertoárban. A programot kiegészítő beszélgetések során a fiatalok betekintést nyerhetnek az előadások szimbolikájába, megismerhetik a cirkuszművészet formanyelvét, elmélyülhetnek e csodálatos művészeti ág interpretációs lehetőségeiben.

Jegyárak:
Egy előadás megtekintése esetén: 1 500 Ft
3 különböző előadásra szóló bérlet: 3 000 Ft
(Egyenes labirintus, RENGETEG – Looking Out, RÓMEÓ & JÚLIA)

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!