Program


E-bike túra - egész napos

E-bike túra - egész napos

A Mátra kerékpárral felfedezve még izgalmasabb, főképp egy olyannal, amelynél az erőfeszítés csak annyi, amennyit mi szeretnénk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Fizikai felkészültség és komolyabb kerékpáros múlt nélküli élménykerékpározás a hegyen?
Igen, van ilyen! Elektromos rásegítőmotoros (e-bike/pedelec) kerékpárjainkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének hegynek felfelé menet leszállni a bringáról, nehezen levegőhöz jutni, és csak tekerni, tekerni, tekerni… Ausztriában az utóbbi évek legnagyobb slágere az elektromos rásegítőmotoros kerékpár. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy nem kell kerékpározni, mert a kerékpározás élményét nem akarja elvenni a diszkréten eldugott 500 w-os Bosch elektromos motor. Az intelligens gép saját maga érzi, mikor kell a pilóta segítségére sietnie, s valóban csak akkor segít rá, amikor arra szükség van.
A bringázás okozta élmény akár 50 km hosszan is élvezhető!
Az e-bike flottánk különlegessége, hogy 4 db USA motorral lett felszerelve, így akár 35 km/h sebességig is segíti a használóját a hegyen felfelé!

A kerékpárok átvételi és visszavételi pontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred, Parádi út 8.) előre egyeztetett időpontban (Minden nap: 09.00-17.00 között).

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!