Program


Dr. Bubó rendel

Dr. Bubó rendel

Ursula belebetegszik Bubó Doktor iránt érzett vad, mámoros szerelembe. Csőrmester és Teknőc Ernő próbálják ápolgatni Ursula piciny lelkét, de vesztükre ők is szerelembe esnek. Bárány Klotild özvegyként él, de fenekestül felfordul élete, rögtön három udvarlóra talál, közben pedig meg kell védeni az erőt a környezetszennyezéstől.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 22. kedd, 10:00

Dr. Bubó rendel

Előadja: Pódium Színház

Ursula belebetegszik Bubó Doktor iránt érzett vad, mámoros szerelembe. Csőrmester és Teknőc Ernő próbálják ápolgatni Ursula piciny lelkét, de vesztükre ők is szerelembe esnek. Bárány Klotild özvegyként él, de fenekestül felfordul élete, rögtön három udvarlóra talál, közben pedig meg kell védeni az erőt a környezetszennyezéstől.  Kalamajka, lázas szerelem, sok-sok humor, játék és jó zene! Tehát: Kérem a következőt!

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!