Program


Des Kaisers neue Kleider / A császár új ruhája
9

Des Kaisers neue Kleider / A császár új ruhája

Zenés mese 7 éves kortól.
Hans Christian Andersen meséje a hiszékenységről, a gyávaságról és a pimaszságról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 29. szerda, 16:00

Él egy császár egy távoli országban, akit csak az érdekel, hogy jól öltözött legyen. Szeretné megünnepelni uralkodásának tizedik évfordulóját, de úgy érzi, nincs ezen alkalomhoz illő ruhája.

Ettől rettentően boldogtalan és felettébb mérges is, aminek hamar híre megy országában. Sok vállalkozó jelentkezik a császár megsegítésére. Köztük két csaló is, akik megígérik neki, hogy egy különleges anyagból egy egészen rendkívüli ruhát készítenek. Ez az anyag olyan, amit csak az okos és a munkájukban igazán rátermett emberek képesek látni. Ez tetszik a császárnak, így a csalók rögtön belekezdenek a munkába.

Vajon sikerül a tervük? A uralkodó számára a meglepetés nem marad el!

 

Az előadás időtartama: 60 percRendező: Hans Escher

Díszlet és jelmez: Andrea Hölzl

Szöveg: Hans Christian Andersen – Hans Escher

Ajánlatunk


A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye. Gyűjteményében a közel 225 ezer néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket, kéziratokat, fotókat, népzenei és filmfelvételeket őriz. A magyar népi kultúra felbecsülhetetlen értékű tárgyi emlékein kívül itt található a térség legnagyobb, távoli kontinensek népeinek kultúráját reprezentáló etnográfiai anyaga is.

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen! A remek humorú írópáros fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában.

A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!