Program


Campus Fesztivál 2019 VIP napijegy (3. nap)
2

Campus Fesztivál 2019 VIP napijegy (3. nap)

2019. július 20.
XII. Campus Fesztivál @ Debrecen-Nagyerdő
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 20. szombat, 20:00

Dunán innen a legnagyobb!
2018-ban az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei eseményen 108 ezren szórakoztak Debrecenben, mikor is 19 programhelyszín,18 közérdekű helyszín, 30 attrakciós pont, összesen közel 70 helyszín várta a fesztiválozókat. Ez idén sem lesz másképp, a négy napos eseményen a színes programkínálatban természetesen a zenéé lesz a főszerep.
Idei fő fellépők: Limp Bizkit, Alan Walker, Nora En Pure, Seafret,Tankcsapda, Halott Pénz, Quimby, Ruzsa Magdolna, Punnany Massif, Horváth Tamás, Irie Maffia, 30Y, Bagossy Brothers Company, AWS, Road zenekar.
És még sokan mások... 

 

A VIP bérlet és napijegy a csütörtöki (07.18.) VIP fogadás ideje alatt nem érvényes.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!