Program


Budapest Jazz Orchestra,Charlie és Tóth Vera

Budapest Jazz Orchestra,Charlie és Tóth Vera

Charlie és Tóth Vera koncert a Budapest Jazz Orchestra kíséretében
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 19:00


Két kiváló énekes és a BJO ad egész estés koncertet a Klauzál Ház színpadán. A Budapest Jazz Orchestra, vagyis Magyarország legnépszerűbb big band-je kíséri a kiváló énekeseket.  Egyedülálló zenei élmény e közös produkció.

Tóth Vera a 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált Magyarország egyik legnépszerűbb és legkeresettebb énekesévé. A fiatal énekesnő 2012 decemberében dolgozott először a zenekarral, első koncertünket a Petőfi Rádió „MR2 Akusztik” című műsora rögzítette. A nagysikerű rádióműsor óta számos koncertet adott a zenekarral Budapesten és vidéki nagyvárosokban. Az Artisjus-díjas énekesnő saját dalai mellett felcsendülnek méltán népszerű Cserháti Zsuzsa slágerek a zenekar tagjainak hangszerelésében, és nagy klasszikusok, többek között Aretha Franklin, Ray Charles, Natalie Cole, Gershwin örökzöldjei.

Horváth Károly, művésznevén Charlie Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, könnyűzenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Szólóénekesként hatalmas sikereket aratott, számos slágert énekelt, albumait, dalait és koncertjeit számos díjjal ismerték el.

A Budapest Jazz Orchestra húsz éve világszínvonalon mutatja be a jazz szinte minden válfaját. A zenekar tagjai diplomás jazz és klasszikus művészek, szabadidejükben más, populárisabb együttesben is játszanak. Ez is az, ami lehetővé teszi, hogy a BJO zenészei, bármilyen stílusban képesek legyenek professzionálisan és szórakoztatóan zenélni, kezdve a standard jazz klasszikusaitól egészen az „ismertebb”, sokak által dúdolt slágerekig. Éppen ezért, a Budapest Jazz Orchestra már nemcsak „rétegzene”, hanem több korosztály, és különféle rendezvények számára is szórakoztató zenei nagyprodukció. A BJO kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt 20 év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan magyarországi és külföldi előadó közreműködése színesítette a zenekar palettáját.

Belépő: 4800 Ft (november 1-ig), 5300 Ft (november 2-től), a rendezvény napján: 5800 Ft

 

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!