Program


BORIBON MUZSIKÁL MESEKONCERT - Mórocz Adrienn

BORIBON MUZSIKÁL MESEKONCERT - Mórocz Adrienn

A koncerten a Boribon muzsikál c. gyereklemez dalait csendülnek fel élőzenés kísérettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 4. vasárnap, 10:30

A vidám dalok szövegét a népszerű Kockásfülű nyúl megihletője és a Boribon mesekönyvsorozat alkotója, Marék Veronika írta, zenéjüket Tallér Zsófia zeneszerző szerezte, aki 2006-ban elnyerte a 37. Magyar Filmszemle „Legjobb Eredeti Filmzene” díját.

A Boribon muzsikál lemez 2010-ben megkapta az év gyereklemezéért járó Fonogram díjat.

Mórocz Adrienn (a Színház és Filmművészeti Egyetemen végezte tanulmányait, jelenleg a Budapest Bábszínház tagja) belebújik Annipanni szerepébe és játékmackójával, az emberi tulajdonságokkal felruházott Boribonnal karöltve fakad dalra. A koncerten hallható lesz a népszerű Annipanni tánca, a Boribon focizik, a Buborékfújó, a Házikó, a Homokvár, A pillangó, az Édes ének és a többi kedves dal is melyek betekintést nyújtanak a két jóbarát közös időtöltésébe, élményteljes mindennapjaiba. A vidám és játékos hangulatú gyermekkoncert a közönséget megmozgatva felejthetetlen élményt nyújt a 0-8 éves korosztály számára.

A zenekar tagjai:
Mórocz Adrienn – ének
Kisvári Bence – ütőhangszerek
Hodován Edit – billentyűs hangszerek
Gajdos András – gitár
Róth Gergely – basszusgitár

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!