Program


Bolondok Cirkusza

Bolondok Cirkusza

Cirkusz-színházi előadás a CommanARTe Társulat művészeivel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 20. kedd, 20:00

A Bolondok Cirkusza egy zártosztály mindennapjaiba enged betekintést, ahol az osztály betegeinek életét és mentális tévképzeteit látványos légtánc, zsonglőr és tánc produkciók keltik életre. Az előadás prózai és énekes szerepeit képzett színészek játszák. Magas szakmai tudásukkal segítik a színes karakterek megformálását, akik gyakran mosolyt csalnak a közönség arcára.  Ugyanis tagadhatatlan, hogy egy ilyen környezetben rengeteg vicces szituáció bonyolítja az itt lakók életét. Az este folyamán meglepő fordulatokban sem lesz hiány!

Célunk egy cirkusz-színházi irányzat megteremtése, amely ötvözi a klasszikus cirkuszi elemeket, különböző művészeti ágakkal, úgy mint színház, tánc, zene, és más mozgásművészeti formák.

Műsoraink leginkább a levegőakrobatika elemeire épülnek - tissue, karika, hammock, kocka és gurtni-, melyek a tánc, a talaj-, partner akrobatika és színészet által válnak teljessé.
 
Társulatunk előadásait számos rendezvényen láthatta a közönség. Többek között a LESZ fesztiválon, a Debreceni Virágkarneválon, a Diósgyőri várban a “Szent Iván Éj”rendezvényen, a Csabagyöngye Kulturális közözpont, a Sepsiszentgyőrgyi Szent György napok, illetve az Óbudai Nyár keretében a Liliom című előadásban.

Rendező: Virga Tímea
Koreográfus: Nagy Zsuzsanna, André Rolland

Szereplők: André Rolland, Hegedűs Endóra, Mórocz Eszter, Nagy Zsuzsanna, Peták Róbert, Török Boglárka, Valkó Bence, Virga Tímea, Weszelovszky Anna

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!