Program


BŐ SZEKUND - Bősze Ádám zenei stand up-ja
3

BŐ SZEKUND - Bősze Ádám zenei stand up-ja

A #szeretnekahallgatók sikere után útjára indult Bősze Ádám standupjának következő évada, beszédes címével utalva a második előadásra, egy zenei szakkifejezésre, és magára az előadóra is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 13. szerda, 19:30

A tartalom teljesen új, a formátum viszont semmit nem változik: bő egyórás, fanyar, igazi „bőszés” humorú, elsősorban a klasszikus zene világából, valamint saját történeteiből válogatott, kulturált, de közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető stand up estet kap a közönség.

“… a klasszikus koncertlátogatóknak végre van hol fellélegezni. Igen, ne is tagadjuk, hogy Bősze Ádám most a komolyzenei színtér szelepe, egy olyan esemény főszereplője, ahol végre lehet hahotázni, vihorászni, matatni, cukorkát bontogatni, köhögni, köhögés közben röhögni, röhögés közben köhögni, és így tovább, mert nem fog ránk szólni senki. És végre ki lehet nevetni az operák bugyuta cselekményét, az operaszereplők hülye nevét, azt, hogy ebben a kisestélyis-frakkos „cudar világban” is van komédia és félreértés…” (Revizor – Csabai Máté)

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés party két részben

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!