Program


Blue men / ...és fehér - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Blue men / ...és fehér - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

egy este, két táncelőadás
English-friendly performances

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 26. péntek, 19:00

Blue men

"Van a tengernek egy olyan kékje, aminél csak a vér pirosabb!” (Paul Claudel)

Az előadás a „teremtés koronáinak” titkairól vall, a férfilélek rejtelmeit faggatja, három különleges egyéniség és kiváló férfi táncos tolmácsolásában.

Előadók: a PR-Evolution Dance Company táncművészei
Zene: Gergely Attila
Koreográfus: Nemes Zsófia

Az előadás 35 perces.


… és fehér

A magába feledkezett, fekete zakóvá lett élet története. Vak bolyongás a végtelen alagútban a „lenni” valóság érzéséért. A realitás elveszik, a racionalitás intellektuális fortélya csődöt mond.

Valami halvány fény dereng az úton, mint apró, égő mécses: az érzékeink, érzékiségünk, az odaadás, a szív valódisága, a női minőség szakrális ereje. Mágia és belső fény…

Öt gyönyörű jelenés, akik megjelenítik a mai világot, amelyben most élünk és rohanunk; ahogy a nők élik meg a lendületet, törekvést vagy törtetést, a fekete arctalanságot és azt a rejtett, szunnyadó szubsztanciát, ami megnyilvánulni kívánkozik, hogy utat mutasson: a finomságot, a szexust, a szellemi erőt és varázslatot.

Hatalmába keríti az embert az odaadás, az érzelmek pulzálása, a nő bonyolultnak tetsző ereje és mégis egyszerű, lenyűgöző szépsége.

Előadók: a PR-Evolution Dance Company táncművészei
Jelmez: Nemes Nóra
Zene: Domonkos Csilla
Koreográfus: Nemes  Zsófia

Az előadás 35 perces.


A PR-Evolution Dance Company 15 éve, 2003-ban alakult, állandó tagok nélküli, projekt rendszerben működő együttesként. A társulat vezetését 2008-ban vette át Nemes Zsófia, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások, és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat. A kettős jubileum alkalmából mini-fesztivál keretében mutatkoznak be a Bethlenben legsikeresebb előadásaikkal

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!