Program


Bikini

Bikini

A zenekar, amely sosem megy ki a divatból.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 20:00

Kortól, nemtől, politikától függetlenül mindenféle ember fellelhető a Bikini rajongótáborában, akik becsülettel meg is tisztelik jelenlétükkel a bandát minden koncert alkalmával. A D. Nagy Lajos - Németh Lojzi - Lukács Peta - Mihalik Viktor - Makovics Dénes felállású zenekar ebben a szezonban is ellátogat a Barba Negra Music Clubba, hogy az arra legalkalmasabb helyen találkozzon közönségével.

 

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!