Program


Békavári Uraság és barátai
8

Békavári Uraság és barátai

Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 11:00

Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat. Mellettük ott vannnak a Vad Erdő állatai, a Menyétek, akik Varangy kastélyát és vagyonát is maguknak akarják. Szóval ez a mese a barátságról szól, arról, hogy ha valamelyikünkkel elszalad a ló, mindannyiunk számára egyértelműen rossz irányba téved az élete, kötelességünk figyelmeztetni, és megóvni őt, mielőtt baj történne.

Szereplők:

Bábinszki Ágnes
Bencze Mónika
Herein János
Mészáros Pancsa
Sóvári Csaba Olivér
Szilner Olivér
Zádori Szilárd

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!