Program


Békavári Uraság és barátai
8

Békavári Uraság és barátai

Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 11:00

Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat. Mellettük ott vannnak a Vad Erdő állatai, a Menyétek, akik Varangy kastélyát és vagyonát is maguknak akarják. Szóval ez a mese a barátságról szól, arról, hogy ha valamelyikünkkel elszalad a ló, mindannyiunk számára egyértelműen rossz irányba téved az élete, kötelességünk figyelmeztetni, és megóvni őt, mielőtt baj történne.

Szereplők:

Bábinszki Ágnes
Bencze Mónika
Herein János
Mészáros Pancsa
Sóvári Csaba Olivér
Szilner Olivér
Zádori Szilárd

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!