Program


Aktuális előadások



A kétszeres aranylemezes Swing à la Django egy különleges estére invitálja a zenekedvelő közönséget. A koncert során a barokk zene legnagyobbjai, mint Bach, Händel, Vivaldi és Albinoni művei csendülnek fel, de olyan módon, amelyre korábban még nem volt példa. Az este során a Bach Air, a Händel Halleluja, Vivaldi csellóversenyei és Bach a-moll hegedűversenye, valamint Albinoni Adagioja szólalnak meg, mind izgalmas és modern köntösben.A művek feldolgozása során a zenekar a swing, a jazz, a latin zenei elemeket és a magyar cigányzene virtuóz stílusát ötvözi, ezáltal teremtve meg azt az egyedi hangzást, amely a Swing à la Django védjegyévé vált.

Ez az est nem csupán a klasszikus zene szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményt, hanem mindenki számára, aki nyitott az új zenei élményekre, és szeretné meghallani, hogyan szólalnak meg a barokk kor mesterművei a modern zenei stílusok nyelvén.

A Swing á la Django garantálja, hogy a közönség egy igazán egyedi és emlékezetes zenei utazáson vehet részt.

 

LOMBOS Pál - nagybőgő & zenekarvezető

DANI János - szólógitár & hegedű

DANI Norbert - ritmusgitár

SERES Vilmos - klarinét & tárogató

GALLYAS-LAKATOS Róbert - zongora

WEISZ Nándor - dob

feat. BARANYI Zoltán - hegedű

Swing à la Django - the virtuosity of SwingA két aranylemezes Swing à la Django saját bevallása szerint egyedülálló virtuóz Django Pop zenét játszó zenekar.

A popzene, az autentikus balkáni népzene, a francia manouche swing, a magyar népzene és az argentin bossa nova harmonizálásával egy egyedi stílus keveréket hoztak létre, ennek köszönhetik népszerűségűket.

Az elmúlt néhány évben a zenekar slágerei meghódították a nagy rádiók lejátszási listáit, és milliós nézettséget értek el a zenei megosztó platformokon.

2019-ben Roby Lakatossal játszottak többek között a bécsi Musikvereinben, Pekingben, a londoni Sohóban Ezen felül az elmúlt másfél évben számos osztrák, belga és német helyszínen varázsolták el a közönséget.

A Swing à la Django tagjai mind magasan képzett zenészek, olyan művészekkel dolgoztak már együtt, mint Stochelo Rosenberg, Sting, Zubin Mehta és Andrea Bocelli. Olyan helyszíneken léptek fel, mint a New York-i Carnegie Hall, a Hongkongi Opera, a Royal Albert Hall, a Montreux-i Jazzfesztivál és a Montreux-i Nemzetközi Jazzfesztivál.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!