Program


Bárány Bence és Mészáros Péter: Látta

Bárány Bence és Mészáros Péter: Látta

A színház, a költészet és a stand up keveréke: Mészáros Péter, Országos Slam poetry Bajnok és Bárány Bence, többszörös országos dobogós slammer legújabb előadásában kicsit mindegyik műfajból táplálkozik, de egyszerre valami megfoghatatlanul más lesz. Érdekes ízű vegyesfelvágott egy felvonásban tálalva, desszertnek csipetnyi öniróniával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 25. hétfő, 20:00

Bárány Bence és Mészáros Péter estje: Látta

"Az emberek a megszólalásig hasonlítanak egymásra. Csakis addig, amíg megszólalnak."

A színház, a költészet és a stand up keveréke: Mészáros Péter, Országos Slam poetry Bajnok és Bárány Bence, többszörös országos dobogós slammer legújabb előadásában kicsit mindegyik műfajból táplálkozik, de egyszerre valami megfoghatatlanul más lesz.
Érdekes ízű vegyesfelvágott egy felvonásban tálalva, desszertnek csipetnyi öniróniával.

A Látta✔ egy érzelmi hullámvasút a harmadik évezred társadalmának legégetőbb kérdésein utazva, mint a nemi szerepek átrendeződése, a politikailag korrekt fogkrémhasználat, és az, hogy ki a hibás, hogyha elfelejtjük bevenni a memóriatablettáinkat.

Alkotók-előadók: Bárány Bence és Mészáros Péter

Fény: Lengyel Ákos
Produkciós menedzser: Czveiber Barbara
Rendező: Nagy Márk

Az előadás koprodukció a Trafó Kortárs Művészetek Házával

Fotó: Mezősi Kristóf

Ajánlatunk


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!