Program


Balázs Gábor: Az igazság a hazugságról

Balázs Gábor: Az igazság a hazugságról

Balázs Gábor eszmetörténész előadásából kiderül, hogy a történelem folyamán messze nem mindenki és nem minden korban vélekedtek elítélően a hazugságról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 21. kedd, 19:00

Balázs Gábor: Az igazság a hazugságról

Balázs Gábor eszmetörténész előadásából kiderül, hogy a történelem folyamán messze nem mindenki és nem minden korban vélekedtek elítélően a hazugságról. A kortárs pszichológiai kutatások szerint is a hazugság valószínűleg elkerülhetetlen, időnként valamennyien hazudunk. És nem biztos, hogy ez nagy baj, mert a hazugságnak pozitív funkciója is van.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

zenés party két részben

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!