Program


Az Egri Világjáró Klub: IRAK ÉS IRAKI KURDISZTÁN

Az Egri Világjáró Klub: IRAK ÉS IRAKI KURDISZTÁN

Irak és Iraki Kurdisztán - Perger István az Egri Világjáró Klubban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 17. péntek, 19:00

Az Egri Világjáró Klub: IRAK ÉS IRAKI KURDISZTÁN

Irak, Irán, Türkmenisztán, Észak-Korea, Üzbegisztán, Kazahsztán, Kirgizisztán, Mongólia, Tibet, Oroszország, a Kaukázus, Vietnám, Ausztrália, Egyiptom - ezeken a helyeken utazott Perger István, (A Keletiből Hongkongba), - Egerben Irakról és Iraki Kurdisztánról tart élménydús előadást a Világjáró Klubban.

Időtartam: 2 óra

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Minden nyáron különleges Operagálával várjuk az opera szerelmeseit a Margitszigeten. A gálák különlegessége, hogy évről-évre neves világsztárokat hívunk meg, akik jelenlétükkel, hangjukkal és tehetségükkel még emlékezetesebbé varázsolják az estét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!