Program


Amy Herzog: JAJ NAGYI
8

Amy Herzog: JAJ NAGYI

A Pécsi Harmadik Színház és a Moravetz Produkció meghívására, műsorra kerül a JAJ NAGYI című vígjáték, az Orlai Produkció előadásában, Április 6.-án, a Pécsi Harmadik Színházban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 19:00

Amy Herzog: Jaj, nagyi!
vígjáték
Fordította: Zöldi Gergely

Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is, a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak. Így kezdődik a nagy nemzetközi kritikai és közönségsikert aratott komédia, amelyben két generáció, két külön világ, két gondolkodásmód és sok ki nem mondott szó keveredik szívmelengető és humoros koktéllá. A két különös lakótárs megértésről, elfogadásról és továbblépésről szóló története igazi jutalomjáték egy nagy színésznőnek és ifjú partnereinek.

Ahogy egy kritikusa írta: "Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Szereplők
Molnár Piroska
Rohonyi Barnabás
László Lili

Alkotók
Dramaturg: Zöldi Gergely
Díszlet: Ondraschek Péter
Jelmez: Kiss Julcsi
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa / Varga Miklós
Rendező: Szabó Máté
Producer: Orlai Tibor

A Színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!