Program


Amsterdam Klezmer Band & Söndörgő

Amsterdam Klezmer Band & Söndörgő

A Söndörgő és az Amsterdam Klezmer Band együttműködésének kötőanyaga a jó kémia. Elsöprő lendületű kortárs világzene két összeszokott bandától, akik együtt még jobbak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 20:30

A közös koncert címe: Szikra - nagyon találó, mert a két együttes találkozásakor rögtön kipattant a szikra, amit a közönség is átélhet augusztus 17-én a MűvészetMalom udvarán. Kontinentális klezmer keveredik a Kárpát-medence jellegzetes tamburazenéjével, amelynek vitathatatlanul a Söndörgő az egyik legkiválóbb képviselője. Az Amsterdam Klezmer Band kezdeményezésére létrejött supergroup a bizonyíték arra, hogy jó zenészek kezében a hagyományos dallamokból is fergeteges buli kerekedik, belobban a tűz. A koncerten balkáni, cigány, klezmer dallamokat, a két zenekart ihlető kincseket és közös munkájukból kipattant kompozíciókat hallhat a közönség.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!