Program


Álmom: Az Isten / KERFESZT 2019

Álmom: Az Isten / KERFESZT 2019

Előadja: MIHÁLYI GYŐZŐ, csellón közreműködik: KARASSZON ESZTER

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 30. kedd, 18:00

Az előadás során Ady Endre, Karinthy Frigyes, Radnóti Miklós, Örkény István, József Attila és Petőfi Sándor műveit szavalja el Mihályi Győző, aki a költőkről, a versek születésének

körülményeiről és jelentéségéről is beszél. Az előadás mellé Karasszon Eszter gordonkajátéka párosul, aki Johann Sebastian Bach szvitjeinek néhány tételét mutatja be.

 

A Károli Gáspár Református Egyetem előadása.

 

A műsorért felelős: dr. Bársony Márton, az Egyház- és Társadalom Kutatóintézet munkatársa

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!