Program


Akit Biffnek hívtak
2

Akit Biffnek hívtak

Akit Biffnek Hívtak
-Emlékek egy kihúzott életből-
Christopher Moore ,, Biff Evangéliuma” (,,Lamb”) című regénye alapján.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 19. hétfő, 22:30

A történet szerint Isten megbízik egy botcsinálta angyalt, Razielt azzal a feladattal, hogy támassza fel Jézus Krisztus gyerekkori haverját, Biffet. A mai rohanó világnak már szüksége van arra, hogy megtudja mi történt Jézus első harminc évében. Mindent, ami kimaradt a Bibliából. Például, hogy egyáltalán nem tudta, hogyan legyen Messiás. És amellett, hogy tényleg ő a Messiás, ugyanolyan emberi problémákkal is megküzd, mint egy átlagos ember. Biff egy hotelszobában, a szappanoperákat néző Raziel társaságában körmöli az életét, mely hat éves koruktól utolsó pillanatig végigkísérte Józsuáét. Most, hogy kétezer év után feltámasztották is igen sokra emlékszik, de vannak
dolgok, amik a mai napig nem hagyják nyugodni.
Élete egyetlen igazi szerelme, Mária Magdolna mindkettőjüket szerette, de Józsuát jobban. A csalódás, és az áldozathozatal miatt, hogy Józsuát kísérte és elhagyta Marit, semmilyen más női arcra nem képes visszaemlékezni. Sok örömlánnyal és ágyassal volt dolga élete során, hogy Józsuának legyen fogalma a bűnről,(és mert ő is veszettül csípte őket) de napjainkban már mindet Mariként látja.
A három napkeleti bölcstől tanulnak (Boldizsár, Gáspár, Menyhért). Mindnél mind a ketten mást és mást. Valakinél három évet töltenek el, valakinél hatot, de kitartanak egymás mellett. Biff az ,,ember", aki az összes főbűnt elköveti, hogy az ,,isteni"; tudja mi fán is terem az. Józsua áldozatot hoz az emberekért, Biff áldozatot hoz Józsuáért. Érte lop, csal, hazudik, kurvázik, gyilkol, és miatta lesz öngyilkos. Mialatt megéljük velük a számukra hétköznapi, csodákkal teli életet, megtudjuk miért száműzték Józsua egyetlen igazi társát az evangéliumokból. Akit Biffnek hívtak. És ezek az emlékek az ő kihúzott életéből.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!