Program


Adventi koncertek a Ferencvárosi Művelődési Központban / Cirkusz-KA együttes koncertje

Adventi koncertek a Ferencvárosi Művelődési Központban / Cirkusz-KA együttes koncertje

„Cirkusz-Ka álom-világzenéje egyhelyben is elrepíthet a megszokás kikötőiből, a képzelet
tükörré simult tengerein túlra…”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 20. hétfő, 19:00

Szlávics Anna és Rock Tamás szerzőpáros saját dalaik előadására alapítják a Cirkusz-KA zenekart. Berlin, Párizs, Hamburg, Kairó, Róma, Brüsszel, Wroclaw, Szicília, Barcelonacsak néhány azok közül a városok közül, ahol magyar nyelvű saját repertoárjukkal koncerteztek,vagy épp visszajár  vendégként turnéznak. Első nagylemezük 2011-ben a NarRator Records kiadásában jelenik meg, ettől kezdve majd minden évben új felvételekkel jelentkeznek. Idehaza és külföldön egyaránt részesültek szakmai elismerésekben. A „Tavak és tengerek” című lemezük nyitó-dala dobogós lett az angol Worldmusic Network világzenei dalversenyén, a zsűriben többek között a Songlines Magazin és BBC Rádió zenei szerkesztőivel.

 

A zenekar 2009-től duóban, 2012-töl pedig zenekari felállásban is egyaránt koncertezik.

A duó tagjai: Szlávics Anna – ének, kis hangszerek, dalszerzés Rock Tamás – gitár, zeneszerzés A kvartett tagjai: Szlávics Anna – ének, kis hangszerek, dalszerzés Rock Tamás – gitár, zeneszerzés Clemente Gábor – ütőhangszerek Arday Dániel – nagybőgő 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!