Program


ADJ VALAMIT - Kertész Iván és zenekarának estje

ADJ VALAMIT - Kertész Iván és zenekarának estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 19:00

Kertész Iván énekes, előadó és zenekarának estje. Presser, Zorán, Illés és Cseh Tamás szerzeményeiből összeállított zenés est. Vidám és elgondolkodtató utazás a legjobb magyar szerzők dalaiból.

 

Kertész Iván – ének

Gór-Nagy Erika – vendég előadó

Csonka Zoltán – gitár

Bakó Árpád – basszusgitár

Rádi Tamás – billentyűs hangszer

Kiss Imre - dobok

 

Kertész Iván2016-ban tűnt fel a TV2 Star Academy című tehetségkutatón, ahol a negyedik helyen végzett. Azóta a Zenebutik, a Sláger TV és a Muzsika TV állandó fellépője, 2018-ban pedig megjelent első saját albuma, Rajtunk áll címmel. A kifejezetten erre az alkalomra összeállt zenekar tagjai a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház zenekarát erősítik, illetve az Európában egyedülálló Santana Tribute Band, a Milagro zenekar tagjai.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!