Program


A tanítónő

A tanítónő

A tanítónő
The Kindergarten Teacher
amerikai dráma, 96 perc, 2018
eredeti nyelven, magyar felirattal

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 27. szombat, 16:30

Rendező: Sara Colangelo

Szereplők: Maggie Gyllenhaal, Gael García Bernal, Ato Blankson-Wood, Parker Sevak

Lisa tanítónőként dolgozik egy előkészítő iskolában, ám igazi szenvedélye a költészet. Kapcsolata férjével bár jónak nevezhető, ám korántsem kielégítő, hiányzik belőle a szenvedély, melyről Lisa oly sokat olvasott, két tinédzserkorú gyereke pedig rideg távolságtartással kezelik anyjukat. Egy napon aztán egy látszólag apró dolog gyökeresen megváltoztatja a nő életét. Véletlenül meghallja egyik tanítványa, a mindössze öt éves Jimmy gyönyörű versét, és szinte a megszállottjává válik a kisfiú valóban lehengerlő tehetségének. Amikor pedig látja, hogy Jimmy szülei nem vesznek tudomást fiuk zsenijéről, radikális döntést hoz.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!