Program


A piszkosak

A piszkosak

Vidor Fesztivál 2018
Rejtõ Jenõ nyomokban
A PISZKOSAK
16+
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 27. hétfő, 22:00

A Scherer Péter által életre hívott Rejtõ adaptációtulajdonképpen egy közös jutalomjáték.  A színészeknek azért, mert egyik vicces, néhol improvizált jelenetbõl ugranak át a másik, rejtõi humorral gazdagon fûszerezett jelenetbe. A nevetés, a paródia, a vicc és a karikatúra pedig hálás társ tud lenni a színpadon. A közönség számára pedig jutalomjáték azért, mert a nevetés, a rácsodálkozás, a Jé, tényleg! és a felszabadultság érzése mindig jutalom, jólesõ érzés az ember számára. S noha manapság egyre nehezebben engedjük meg magunknak az önfeledtség és a vidám nevetés luxusát, mégis, a Karinthy Színház és a Nézõmûvészeti Kft. közös elõadás teret és idõt ad nekünk mindehhez. No, meg persze Rejtõ Jenõt, aki  a spakli bohózat szerint  ma is köztünk, bennünk él. Csak éppen álruhában és álnévvel. De nem P. Howardként.

Ajánlatunk


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!