Program


Jack, a Megmentő

Jack, a Megmentő

Amos, a kivételes tehetségű zenebohóc meséli el az ifjú Jack történetét. Miután Jack az egyetlen, aki halált megvető bátorsággal bemerészkedik a titokzatos erdőbe, együtt izgulhatunk érte, miközben a Lükeröpke segítségével túljár a szemtelen Loposszumok eszén, s visszaszerzi azt az iránytűt, aminek a segítségével aztán mégsem jut haza.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 16. csütörtök, 10:00

Sándor Anna • Danny Bain: Jack, a megmentő
A veszprémi Kabóca Bábszínház előadása

Amos, a kivételes tehetségű zenebohóc meséli el az ifjú Jack történetét. Miután Jack az egyetlen, aki halált megvető bátorsággal bemerészkedik a titokzatos erdőbe, együtt izgulhatunk érte, miközben a Lükeröpke segítségével túljár a szemtelen Loposszumok eszén, s visszaszerzi azt az iránytűt, aminek a segítségével aztán mégsem jut haza. Vajon ki követi a fák között rejtőzködve és hány tojás segítségével lehet legyőzni a Furmányos Ormányost? Jack, a megmentő lassan, de minden kérdést megválaszol nekünk.

Külön köszönet Széplaki Márknak és Justin Webernek, amiért segítettek Dannynek a hangszerek megépítésében.

Előadja Danny Bain

látvány Mátravölgyi Ákos
zeneszerző Bain Melinda, Danny Bain
rendező Szántó Viktória

Az előadás hossza 45 perc.
3 éves kortól ajánljuk.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!