Program


A KÉKFESTŐINAS - Majorka Bábszínház

A KÉKFESTŐINAS - Majorka Bábszínház

Palkó, a szegénylegény kékfestőinasnak áll. Csodálatos álmot lát, amit azonban nem árul el senkinek. A király, megunva a makacskodást befalaztatja.
Az előadás előtt egy órával kézműves foglalkozással várjuk a gyerekeket!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 14. szombat, 10:30

A török szultán eközben nehéz- szórakoztató feladatokat küld a királynak (amin a néző is törheti a fejét). Ha nincs jó válasz, elvész az ország, és a királylány a szultán 18. felesége lesz. A falon túlról Palkó segít, akit a királylány tart életben. Midőn a veszély elhárul, a király leromboltatja a falat és összeadja a haza két ifjú megmentőjét.

És hogy mi volt Palkó álma? Kiderül a meséből, amelyben többször is bejárjuk az Isztambul- Buda útvonalat, megtanuljuk a kékfestés csínját-bínját és élő citeramuzsikát is hallgathatunk. Jó szórakozást!

Az előadás időtartama: 45-50 perc.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!