Program


A HOLNEMVOLTBOLT

A HOLNEMVOLTBOLT

S. Csonka Hajnalka: A Holnemvoltbolt
mesejáték világhírű rajzfilmdalokkal  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 15. szombat, 16:00

Vince igazi lázadó kamasz, aki haragszik az egész világra. A Holnemvoltbolt küszöbét átlépve azonban megváltozik az élete. Megismeri a bölcs Pum apót, megtalálja a varázslatos tárgyakat, a nagy kalandokat és saját magát. Célja, értelme, küldetése lesz életének. Dacos kamaszból, megfontolt kisfelnőtt lesz, aki elutazva Meseországba barátságot köt Zengővel a páncél nélküli teknősbékával és harc nélkül győzi le a gonosz polipot, hogy elhozza az embereknek a Fényt.
Olyan volt mint bármelyikünk és olyanná vált, mint amire mindannyian vágyunk.

A darabban felcsendül számos a rajzfilmek világából közismert dal és különleges színpadi - és show elemekkel, valamint tánckarral és nem utolsó sorban egy kiváló színészgárdával kerül bemutatásra.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!