Program


2Me - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

2Me - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Emberi viszonyokról szól előadásunk, már amennyire a zene és a tánc „megszólalni” képes.
English-friendly performance

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 25. csütörtök, 19:00

Emberi viszonyokról szól előadásunk, már amennyire a zene és a tánc „megszólalni” képes. A szerelmi vágy az emberi természet lényegi sajátja, éppen arra hivatott, hogy egyesülni kényszerítsen bennünket: ami kettő volt, a szerelemben ismét „egy” legyen. Keressük, kutatjuk, de nem nagyon találjuk! Miért vagyunk akkor még mindig párban, ilyen-olyan viszonyokban, kettősségekben? Két „fél” vagyunk csak, egymással szemben, bármilyen relációban? Vagy az „egész” az mindig az „egy” meg „egy” reményteljes harmóniája? Egy út, állandó keresés, ami egymás felé visz. Folyamatos vonzás, a pillanatban fel- és ellobbanó harmónia.

Előadók: a PR-Evolution Dance Company táncművészei
Jelmez: Feledi János
Zene: Gergely Attila
Koreográfus: Nemes Zsófia

Az előadás 55 perces.

 
A PR-Evolution Dance Company 15 éve, 2003-ban alakult, állandó tagok nélküli, projekt rendszerben működő együttesként. A társulat vezetését 2008-ban vette át Nemes Zsófia, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások, és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat. A kettős jubileum alkalmából mini-fesztivál keretében mutatkoznak be a Bethlenben legsikeresebb előadásaikkal.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!