Program


In_Time

In_Time

Az InTimE legendás előadása örökérvényű, ma is aktuális. Az emberi viszonyrendszereket elemző és széles perspektívában megmutató előadás gazdag, magas technikai tudást igénylő, sűrű, erőteljes mozgásanyagával kiváló keretet adhat az egri társulat számára az organikus mozgásnyelv elsajátítására.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 15. szerda, 19:00

VIII. EGRI STÚDIÓSZÍNHÁZI TÁNCFESZTIVÁL KERETÉBEN
IN_TIME
táncjáték

Játékidő: 60 perc
16 éven felülieknek!

Frenák Pál örömmel fogadta el Topolánszky Tamás felkérését a GG Tánc Egerrel való közös munkára, hiszen a fiatal, nyitott társulat nagyon tág repertoárban mozog egy olyan közegben, melynek adottságai inspiratívan hatnak, és gyümölcsözően fuzionálhatnak a Frenák-koreográfiák egyedi kifejezési formáival. Az InTimE legendás előadása örökérvényű, ma is aktuális. Az emberi viszonyrendszereket elemző és széles perspektívában megmutató előadás gazdag, magas technikai tudást igénylő, sűrű, erőteljes mozgásanyagával kiváló keretet adhat az egri társulat számára az organikus mozgásnyelv elsajátítására. Egy új csapattal való találkozás a Frenák-metodika révén azonnal átlényegíti a koreográfiát, hiszen az előadás mindig szorosan a benne táncoló táncosok alkatából és személyiségéből, testi adottságaiból épül, így az I&TIME egészen a GG Tánc Eger sajátjává válik a közös munka során.
Vörös rózsákkal teleszórt, tiszta fehér tánctér, koromfekete falak. Ebben a térben találkoznak, fonódnak össze, vagy épp taszítják el egymást a kapcsolatok hálójába gabalyodott, botladozó, csábító, vágyakozó és vergődő figurák. Az emblematikus vörös kanapé mellett, körül, mögött.


Táncolják:
ANA CAROLINE BERTAZZO
EMŐDI ATTILA
KELEMEN DOROTTYA
NOVÁK LAURA
PLITA MÁRK
ROVÓ VIRÁG
TÖRTELI NADIN
TÓTH KAROLINA

Díszlet: FRENÁK PÁL
Jelmez: SZABÓ GERGELY
Zene: GERGELY ATTILA
Koreográfus asszisztens: VASAS ERIKA, KELEMEN DOROTTYA
Ügyelő: KISS ALEXANDRA

Koreográfia és koncepció: Frenák Pál


Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!