Program


Ybl, az építészlegenda – séta a Várkert Bazárban

Ybl, az építészlegenda – séta a Várkert Bazárban

A Várkert Bazár újjászületése eredeti pompájában méltó tisztelgés egyik legnagyobb építészünk, Ybl Miklós emléke előtt. Idegenvezetésünk során az épület azon részei is bejárhatóak, amelyek a nagyközönség számára nem, vagy csak részben látogathatóak!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 15. szombat, 15:00

Szakképzett idegenvezetőink magyar nyelven mutatják be a látogatóknak a Várkert Bazárt a Testőrpalotától a Neoreneszánsz kerten át a Déli palotákig.

Indulás: Az Ybl szobortól (Várkert Bazár főbejárattal szemben)

FIGYELEM! A séta a Várkert Bazárban című tematikus túrák egyes előadásai közt nagy a tartalmi átfedés. A sétákon mindig a címben megjelölt témakör áll fókuszban.

(tematikák: Ybl, az építészlegenda; Sisi, Magyarország szerelmese; A főváros ékszerdoboza)

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!