Program


Vacsora a sötétben pároknak
2

Vacsora a sötétben pároknak

Romantikus vacsora egy csavarral: csak a partnere és az ízek, semmi más, a kellemes izgalom garantált!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Fogyasszon el a párjával egy vacsorát, nem minden napi környezetben! Kóstolják meg különleges gourmet hidegtálas vacsoránkat, mely után mind a tíz ujjukat megnyalják. Bizonyosan nem lesz könnyű kitalálni, hogy az adott pillanatban milyen ételt is fogyasztanak, viszont annál érdekesebb. Kezdésnek egy falatozós, ínycsiklandozó hidegtál, tökéletes választás lesz az Önök számára. Éljék át az élményt, amikor egy érzékszervüket nem használhatják. A helyszínen teljes sötétség lesz, nem fog beszűrődni semmi fény, a felszolgálók éjjellátó készülékekkel ügyelnek a vendégekre. A többi érzékszerve felerősödése mellett, próbálja ki milyen lehet elfogyasztani egy ételt, vagy meginni egy korsó sört teljes sötétségben! Beszélgetni a mellette ülőkkel úgy, hogy semmi másra nem figyel, csak rájuk és a hangjukra.

 

Fontos információk

HelyszínBudapest, VI. kerület, Ó utca

A voucher 2 fő résztvételét tartalmazza. A vacsora ára tartalmaz két szabadon választott pohár bort, sört, vagy alkoholmentes üdítőt.

Az élmény ideje 60 perc.

A bár töméntelen mennyiségű röviditalt vonultat fel. Az itallapon megtalálható 10 féle vodka, 5 féle gin, vermutok, Márkházi pálinkák és likőrök, ami pedig különösen nagy erőt képvisel, az a 22 féle minőségi rum.

 

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!