Program


Turné: Amerikai Egyesült Államok, New York

Turné: Amerikai Egyesült Államok, New York

Mozart: Don Giovanni

Vezényel: Fischer Iván

Közreműködik:
Christopher Maltman (Don Giovanni)
José Fardilha (Leporello)
Laura Aikin (Donna Anna)
Lucy Crowe (Donna Elvira)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 17. csütörtök, 19:00

Még New York City elképesztően gazdag kulturális kínálatában is megkülönböztetett szerepet játszik a Lincoln Center for the Performing Arts, amely egy kis híján 7 hektár nagyságú területen egy sor kulturális szervezetnek és intézménynek ad otthont. Itt, Manhattan szívében „lakik” többek között a Metropolitan Operaház, A New York-i Filharmonikus Zenekar vagy a New York City Ballet. Színházak, koncerttermek várják a kultúrára vágyó New York-iakat és külföldieket. Itt található a Rose Theater is, a maga három szintjével, méretes nézőterével, mozgatható, alakítható színpadával, amely a hagyományos színháztértől az arénáig mindent „tud”.

 

A Rose Theater a legkülönbözőbb előadásoknak, műfajoknak és rendezvényeknek ad otthont, a dzsesszkoncerttől a prózai színházig, a szimfonikus zenekari hangversenytől a táncig és balettig, filmbemutatóktól az operáig és a konferenciákig. A Fesztiválzenekar otthonosan mozog ebben az épületben: hagyományosan itt rendezik a Mostly Mozart Fesztivált is, amelyen a BFZ operaprodukciói évről-évre nagy sikerrel szerepelnek.

 

Tökéletes helyszín lesz Don Giovanni-előadásuknak is. A New York Times már 2011-ben is „magával ragadóbbnak, kreatívabbnak és merészebbnek” tartotta Fischer Iván Don Giovanni-rendezését, mint a legtöbb operaházi előadást. Idén új szereposztásban találkozhatunk a világ leghírhedtebb nőcsábászával, az egyik legtökéletesebb zeneműben, ami valaha született. Jegyvásárlási lehetőség itt.

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!