Program


THE ILLUSIONISTS

THE ILLUSIONISTS

Itt az idő, hogy a legnagyobb illuzionisták a magyar közönséget is elvarázsolják! A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Produkció közreműködésével kerül színpadra a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 19:30

A világszerte kedvelt szuperprodukció európai körútjának egyik állomása BUDAPEST.

            A The Illusionists – Direct from Broadway producerei bejelentették legújabb európai turnéjukat a párhuzamosan futó, rekordokat döntő New York-i, londoni és ázsiai szereplésük után. A 2016-os szezon statisztikája szerint a "The Illusionists" produkció érte el a legmagasabb bruttó bevételt egy hét alatt a Marquis and Neil Simon színházakban (Broadway), a Shaftesbury Színházban (West End), a Sydney Operaházban (Sydney, AUS), az Arts Centre Melbourne-ben (Melbourne, AUS) és az Auditorio Nacional-ban (Mexico City, MEX).

A produkció 2 x 60 perces, 20 perc szünettel a felénél. A showműsor nem korhatáros, de 6 éves kor felett ajánljuk.

            A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Színházi Egyesület közreműködésével kerül színpadra több alkalommal a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében.

            A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a világ számos nagy színházában elért sikerek után most Budapestre érkezik, hogy rabul ejtse a magyar nézőközönséget. Észbontó látványvilág, káprázat és show műsor, amit a színpadra varázsol a világ hét hihetetlen illuzionistája. Tele vicces bűvésztrükkel, halált megvető attrakciókkal és lélegzetelállító mutatványokkal, a The Illusionists – Direct from Broadway bármelyik korosztályt elkápráztatja. A show-t különlegesen izgalmas és kifinomult varázslatba csomagolták, ahol a közönség észbontó mutatványok (lebegés, elmében olvasás, eltűnés ) szemtanúja lesz. A világ legkeresettebb mágusai elhozzák a múlt nagy illuzionistáinak – például a Magyar származású Harry Houdini – előadóművészetét, és párosítják azt egy újabb, korszerű kortársesztétikával, aminek eszköztára, jelmeztervezése és színpadtechnikája, felejthetetlen és egyedülálló látványvilággal egészíti ki a produkciót.   A Varázslat Cirque du Soleil-je, egy mókás este, ahol a show biznisz találkozik a varázslattal ebben a fantasztikus műben. Végre Budapesten is megtekinthető lesz a világszerte már több millió embert elbűvölő attrakció.

            Az előadások mindig szórakoztatóak, néha megdöbbentőek és biztosítanak minket afelől, hogy megfelelnek a rájuk aggatott címkéknek, mintha ez a csapat szuperhősökből állna. Az Illuzionisták azt akarja tenni a varázslatért, amit a Cirque du Soleil tett a cirkuszért. És mivel nincs kitömve pszeudo-misztikus kacatokkal a jó részek között, egy következetesebb produkciót nyújt. Ez tiszta show biznisz, tiszta showman-kedés és hatalmas móka. 

 

Felhívjuk a szülők figyelmét, vegyék figyelembe gyermekük testmagasságát a hely kiválasztásakor. Alacsony gyermek esetén javasoljuk az első sorokat, illetve a lelátókat.

 

JEGYÁRAK:

F 14 990 Ft
G 12 990 Ft
G MOBIL 12 990 Ft
H 9 990 Ft
H1 MOBIL 9 990 Ft
I 12 990 Ft
J 9 990 Ft
J MOBIL 9 990 Ft
K 12 990 Ft
K MOBIL 12 990 Ft
L 14 990 Ft
Q 19 990 Ft
R VIP 1-5. 24 990 Ft
R NORMAL 6-15. 19 990 Ft
19 990 Ft
T 14 990 Ft
U 14 990 Ft
V 14 990 Ft
W 6 990 Ft
X 6 990 Ft

www.azilluzionistak.hu

Kövessen minket Social Media csatornáinkon:

https://business.facebook.com/azilluzionistak/

https://www.instagram.com/azilluzionistak/

 

Youtube: https://goo.gl/KcWuJf

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!