Program


Teleki Miklós zongoraversenyek - Bach és Mozart

Teleki Miklós zongoraversenyek - Bach és Mozart

Teleki Miklós zongoraversenyek - Bach és Mozart
közreműködik a Duna Szimfonikus Zenekar

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 13. péntek, 18:00

Teleki Miklós orgonaművész diplomáját 1995-ben szerezte a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Lehotka Gábor professzor növendékeként.

1993 szeptemberében elnyerte a Budapesi Nemzetközi Liszt Ferenc Orgonaverseny különdíját. 1996-ban a Douwe Egberts Alapítvány díjazottja, majd 2000-ben Fischer Annie Ösztöndíjas volt. Több éven át a Siófoki Nemzetközi Orgona Mesterkurzus oktatójaként dolgozott. 2006-ban Artisjus-díjat kapott. A siófoki illetőségű művész 80-90 hangversenyt ad évente. Sikeres fellépései voltak Európa-szerte és az Egyesült Államokban. Ezidáig nyolc CD-je és egy DVD-je jelent meg.

A Duna Szimfonikus Zenekar 1961-ben alakult Budapesten. Az azóta eltelt időszakban számos rangos belföldi és külföldi hangversenyen lépett fel. Repertoárjuk a barokk zenétől a 20. századi és a kortárs kompozíciókig felöleli az európai zenetörténet valamennyi stíluskorszakát.

A hangversenyen, amely egyben a Siófoki Tavaszi Fesztivál záróeseménye is, két zongoraverseny csendül fel, Bach d-moll és Mozartcsodálatos Á-dúr versenyműve.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!