Program


Tari Annamária: Egyedül az online térben...

Tari Annamária: Egyedül az online térben...

TARI ANNAMÁRIA: EGYEDÜL AZ ONLINE TÉRBEN...
PÁRKAPCSOLATI ÉRZELMEK A XXI. SZÁZADBAN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 20. péntek, 18:00

Azt gondolnánk, egy párkapcsolat olyan szövetség, ami azt is biztosítja, hogy a felek soha nem érzik magukat egyedül a világban. Mégis sokan élnek úgy, hogy a kialakított páros nem adja a biztonság és védettség érzését. Rengeteg érzelem hullámzik ilyenkor a felekben, nagy kérdés, hogy mi is akkor a kötőszövet kettejük között. A XXI. század és az online tér, a tömegmédia és az általuk keltett érzelmek komoly befolyást gyakorolnak lelki folyamatainkra. A „relationshopping” korában hogyan lehet kialakítani a nyugalmat és elkerülni a magányosság érzését...miközben rengetegen vesznek körül minket.

Ajánlatunk


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!