Program


Tandem Siklóernyőzés 20 perc
2

Tandem Siklóernyőzés 20 perc

Ejtőernyőzne, de még nincs tapasztalata? Próbálja ki a tandemrepülést!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

tandemrepülés segítségével lehetőséget nyújtunk a siklóernyőzés élményének megismerésére azok számára is, akik egy profi pilóta irányítása mellett, az utasülésben kényelmesen hátradőlve szeretnének gyönyörködni a táj szépségében. Széliránytól függően, a Hármashatár-hegy dombjain és a Pilisi hegységben kóstolhat bele a résztvevő ebbe a fantasztikus világba.

Fontos információk

Helyszín: Hármashatárhegy

A program 20 perces mely időtartam a légáramlatok függvényében változhat.

A voucher 1 főre szól, aki a sárkányrepülő pilótájával vesz részt az élményben.A programon való részvétel alsó korhatára 12 év.

Aki még nem töltötte be a 18. életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy felnőtt kísérővel érkezzen a programra.

A siklóernyő teljesen nyitott, szélvédő vagy búra nem védi a testünket a menetszéltől, ezért javasoljuk, hogy öltözzön rétegesen. Minden évszakban érdemes napszemüveget viselni.

A siklóernyőzés nagymértékben függ az időjárástól. Ha kedvezőtlen feltételek esetén el kell halasztani a repülést, akkor lehetőséget biztosítunk új időpont lefoglalására.Ugyanakkor szeretettel várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!