Program


SEXTETO MILONGUERO IN BUDAPEST - All Events

SEXTETO MILONGUERO IN BUDAPEST - All Events

SEXTETO MILONGUERO BUDAPESTEN
Argentína május 25-én ünnepli a Májusi Forradalom Napját. A tangó szerelmesei számára egy különleges eseménysorozattal szeretnénk emlékezetessé tenni ezt a nemzeti ünnepnapot melyre meghívtuk az egyik legizgalmasabb argentín tangó zenekart Buenos Airesből, a Sexteto Milonguero-t!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 25. péntek, 18:25

Május 25-én a Duna Palotában 18:30-kor mutatjuk be a Média Mánia Films gyártásában készült „JOYRIDE WITH SEXTETO MILONGUERO” című 53 perces dokumentumfilmet, melyet a zenekar fennállásának 10. évfordulója alkalmából az európai turnéjukon négy országban forgattunk. Büszkék vagyunk arra, hogy egy magyar tangós-filmes készíthette a zenekarról az első dokumentumfilmet, mely betekintést nyújt turnéjukba a kulisszák előtt és mögött is. A filmbemutató résztvevői személyesen is találkozhatnak a Sexteto Milonguero zenekar tagjaival. A filmvetítést svédasztalos vacsora követi 19:30-kor, majd 21:00 órától kezdődik a Sexteto Milonguero koncerttel egybekötött Milonga - amely másnap hajnali 02:00–ig tartó tánccal ér véget DJ Nagykáldi Antónia zene válogatásával.
Reméljük, hogy sikerült egy izgalmas programot összeállítanunk, hogy emlékezetessé tegyük Argentína Nemzeti Ünnepnapját.

SZPONZORÁLÁS:

Az eseménysorozatot legalább 50.000 Ft-tal támogató szponzorok minden eseményen tetszés szerint részt vehetnek (vagy átruházhatják a belépőjüket, amennyiben valamelyiken nem kívánnak részt venni), az eseményeken preferenciális ülőhelyet biztosítunk számukra, továbbá dedikált DVD-t kapnak a JOYRIDE c. filmből. A helyszínen cégük reklám molinójának is helyet biztosítunk.

BELÉPŐJEGYEK:

- Szponzori csomag:
(minden eseményen tetszés szerint részt vehet, átruházható a belépő, dedikált DVD, V.I.P. ülőhely, reklám molinó)
Teljes ár: 160 EUR/50.000 Ft

- Teljes csomag:
(filmvetítés+vacsora+koncert&milonga, garantált asztallal)
Teljes ár: 65 EUR/19.500 Ft

- Vacsora csomag:
(vacsora+koncert&milonga, garantált asztallal)
Teljes ár: 60 EUR/18.000 Ft

- Film csomag:
(Filmvetítés, Sexteto koncert és Milonga)
Teljes ár: 35 EUR/10.500 Ft

- Sexteto koncert és Milonga:
Teljes ár: 30 EUR/9.000 Ft

- Filmvetítés:
(JOYRIDE WITH SEXTETO MILONGUERO filmbemutató)
Teljes ár: 7 EUR/2.000 Ft

Program összefoglaló:

Május 25. (Péntek)
18:30-19:30 JOYRIDE WITH SEXTETO MILONGUERO filmbemutató
19:30-20:30 Svédasztalos vacsora
20:30-02:00 SEXTETO KONCERT és MILONGA

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!