Program


Sebő Ferenc & Kollár-Klemencz László: Erdő

Sebő Ferenc & Kollár-Klemencz László: Erdő

„Nem játszik semmilyen hangszeren, de azáltal, hogy az erdő adta lehetőségek ritmusa szerint folyik, szüntelen, tiszta zenével tölti meg csarnokát.” /Kurt Almqvist/

„Ami az erdőben történt az ott is marad.“  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 17. vasárnap, 19:30

Most először ad közös koncertet a közönség előtt Sebő Ferenc és Kollár-Klemencz László, ahol a két zenekar az erdő, a természet és az ember viszonyát járja körbe, illetve az erdőben rejlő titkokat próbálja feltárni és láthatóvá tenni a közönség számára. Kelet-Európa archaikus kultúrája, a népzene és a régizene sok szállal kötődik az erdőhöz. A fellépő művészek több vonalról is kapcsolódnak az est koncepciójához: bepillantanak a népzenébe, a régizenébe, néhány balladába, énekelt versbe, valamint átiratokból, feldolgozásokból és saját dalokból állítanak össze az est koncepciójához illeszkedő válogatást. 

Kollár-Klemencz László
 előadóművészetében különösen meghatározó a természet jelenléte. Koncertjeit az erdő misztikájára építi, az ember és az erdő kapcsolatát festi le, illetve ennek a viszontagságait, valamint csodáit, melyeket a hallgatóság már megtapasztalhatott a legutóbbi Rengeteg című albumán is, amely szintén részét képezi ennek az estnek. 

A Városmajori Szabadtéri Színpadon több közösen, kifejezetten erre az alkalomra írt szerzemény is megszólal Sebő Ferenc és együttese, Kollár-Klemencz kamarazenekara és a meghívott vendégművészek előadásában.

Közreműködnek: Kollár-Klemencz László és kamarazenekara, valamint Sebő Ferenc és zenekara

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!