Program


SEBESTYÉN MÁRTA ÉS ANDREJSZKI JUDIT KONCERTJE

SEBESTYÉN MÁRTA ÉS ANDREJSZKI JUDIT KONCERTJE

"A VIRÁGNAK MEGTILTANI NEM LEHET…"
SEBESTYÉN MÁRTA ÉS ANDREJSZKI JUDIT KONCERTJE

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 3. szombat, 19:00

Sebestyén Márta a népzene, Andrejszki Judit a régizene emblematikus alakja. Közös koncertjeik mindig izgalmas utazást jelentenek.

Tavaszváró műsorukon e két műfaj zenei párhuzamait, összefüggéseit boncolgatják személyes kommentárokkal, közvetlen stílusban.

Ajánlatunk


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!