Program


Royal Opera House - Puccini: Bohémélet (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Royal Opera House - Puccini: Bohémélet (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Puccini szenvedélyes operáját Antonio Pappano vezényli. A jelentős szerepeket Richard Jones új rendezésében olyan ifjú titánok kapták, mint Nicole Car, Michael Fabiano vagy Mariusz Kwiecień.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 4. vasárnap, 17:00

Mimì: Nicole Car
Rodolphe: Michael Fabiano
Marcel: Mariusz Kwiecień

Amikor Rodolphe, a nincstelen költő először találkozik Mimìvel, a hímzőlánnyal, azonnal egymásba szeretnek. Kapcsolatukat beárnyékolja, hogy Rodolphe rájön, Mimì súlyos beteg. Az elismert rendező, Richard Jones (Borisz Godunov, Triptichon) rendezi a Bohémélet új színrevitelét. Az opera, amely ellenálhatatlan keveréke a heves, maró gúnynak és a tragédiának, fiatal művészek egy csoportjának életére koncentrál, akik a 19. század fővárosában, Párizsban, annak is a bohém negyedében nyomorognak. Jones rá jellemzően, részletgazdagon bontja ki ezt a klasszikus történetet, míg Stewart Laing szemet gyönyörködtető, az 1850-es éveket idéző díszletbe helyezi. Azzal, hogy Puccini romantikusan ábrázolta a bohémek Párizsát és ilyen melodikus zenét írt, szerelmi szálát pedig a mindennapokból kölcsönözte, azonnal meghódította a közönség szívét szerte a világon: a Bohémélet az egyik legnépszrűbb operává vált. A Covent Gardenben először 1897-ben mutatták be, és azóta több mint ötszáz előadást megért.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!