Program


Repülés Budapest felett másodpilótaként 1 fő részére
2

Repülés Budapest felett másodpilótaként 1 fő részére

Repülőt vezetne? Most átveheti az irányítást a gép profi pilótájának felügyeletével!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A Budakeszi reptéren való találkozást követően egy 20-30 perces földi oktatásban részesül a 'másodpilóta' a repülés alapjairól. Ezt követően már kezdődhet is a 15-18 perces repülés, melynek során az oktatópilóta bevezeti a repülőgép vezetés csodálatos világába. A repülés során a résztvevő átveheti az irányítást a gép profi pilótájának felügyeletével, ennek időintervallumát a szakember határozza meg.

A Cessna gépek a világ legismertebb és legnépszerűbb típusai között vannak a repülés világában. Megalkotójuk Clyde Cessna, amerikai repülőgépgyáros, aki első repülőgépét 1911-ben építette.

Fontos információk:

Helyszín: Budakeszi repülőtér

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program egy 20-30 perces földi oktatást és egy 15-18 perces repülést foglal magában.

Aki még nem töltötte be a 18 életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy kísérjék el a programra.
A részvétel alsó korhatára 6 év.

Az élményben sajnos nem vehet részt az, akinek a testsúlya meghaladja a 100 kg-ot, illetve aki szív- és érrendszeri, valamint idegrendszeri betegségben szenved.

Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítanak egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.


Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!